Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-03@18:24:22 GMT

دستور تهیه کوکوی هفت رنگ

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۵۰۶۱۵

دستور تهیه کوکوی هفت رنگ

چی لازم دارم:
گوشت چرخ‌کرده: ۲۵۰ گرم / پوره سیب‌زمینی: یک پیمانه / پوره هویج: یک پیمانه‌/ کالباس مرغ: ۸ تا ۱۰ ورق / تخم مرغ: ۵ عدد / لوبیا سبز پخته: یک پیمانه / نخود فرنگی آبپز: یک پیمانه / نمک، فلفل و ادویه: به میان لازم
چطور بپزم:
قالب فر را کمی چرب کرده و لوبیای پخته را داخل آن ریخته و در سطح قالب پخش می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زرده و سفیده تخم مرغ‌ها را جدا کرده و سفیده را خوب با چنگال می‌زنیم سپس دو ورق کالباس را به اندازه قالب برش زده و به سفیده آغشته کرده و روی لوبیا می‌گذاریم. در لایه بعدی پوره سیب زمینی را ریخته و دوباره دو ورق کالباس آغشته به سفیده را روی آن می‌گذاریم. در این مرحله گوشت چرخکرده تفت داده شده را می‌ریزیم و دوباره روی آن کالباس می‌گذاریم. لایه بعدی هم نخود فرنگی می‌ریزیم و روی آن را هم کالباس می‌گذاریم و درنهایت پوره هویج را می‌ریزیم. سپس قالب را در فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت نیم ساعت می‌گذاریم و بعد از پخت، کوکو را از فر خارج کرده و بعد از این‌که خنک شد آن را در ظرف مناسبی برگردانده وبا چاقوی اره‌ای تیز برش می‌زنیم. اگر کوکو گرم باشد موقع برش له می‌شود. درضمن اندازه نمک، فلفل و ادویه آن را حین پخت مواد اندازه می‌کنیم. این کوکوی زیبا و خوش طعم را به دلخواه تزیین کرده و سرو می‌کنیم.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: آشپزی کوکو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۵۰۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکارهایی برای عقب انداختن یائسگی در طب سنتی + ویدئو

دریافت 4 MB

به گزارش همشهری آنلاین، این متخصص طب سنتی گفت: خوردن غذاهای خون ساز در این زمینه موثر است. هرچقدر دیرتر وارد عمر سودا بشوند این بیماری دیرتر اتفاق می افتد. خوردن دمنوش هایی که به جز در ایام بارداری و قاعدگی توصیه شده، این است که ۱۰۰ گرم رازیانه را بعد از شستشو خشک می‌کنند و تفت می دهند به اندازه ای که رایحه رازیانه بلند شود. در ازای این ۱۰۰ گرم، ۵۰ گرم گل گاو زبان هم دم شود. هم پیشگیری از یائسگی می کند هم عوارض یائسگی مثل گرگرفتگی و کلافگی و تعریق های شبانه را کنترل می کند.

این متخصص درباره اینکه از چه سنی باید این سبک تغذیه را رعایت کرد، گفت: اگر در اثر قاعدگی، کمردرد و دل درد دارند می توانند از سنین پایین هم شروع کنند. به اندازه یک حبه قند گز علفی دم کنند و یکی دو روز قبل از قاعدگی مصرف کنند. هم درد و هم عوارض را کاهش می دهد. اما از سن ۴۰ به بعد اگر باردار نباشند و در زمان قاعدگی نباشد می توانند استفاده کنند.

کد خبر 848641 منبع: باشگاه خبرنگاران جوان برچسب‌ها طب سنتی خبر مهم زنان - یائسگی زنان

دیگر خبرها

  • تولید سوسیس و کالباس از گوشت ماهی
  • راهکارهایی برای عقب انداختن یائسگی در طب سنتی + ویدئو
  • ۷ تاثیر شگفت انگیز و باورنکردنی سفیده و زرده تخم مرغ برای پوست و مو
  • منتظر پاسخ هستیم و در عین حال دستمان روی ماشه است
  • فلومتر التراسونیک کانال باز چیست؟
  • از چند ماهگی به نوزاد ماست بدهیم ؟
  • کودک از چه سنی می‌تواند ماست بخورد؟
  • کودکان از چه سنی می‌توانند ماست بخورند؟
  • فرم و شکل در مجسمه‌های شهری
  • پلمب سه خط تولید سوسیس و کالباس در قم